Post by keicotalonglan on Feb 23, 2022 3:59:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cops N Robbers:Pixel Craft Gun ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cops N Robbers:Pixel Craft Gun IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufija koda neskončen denar ▞▞▞
▞▞▞ Cops N Robbers:Pixel Craft Gun 2022 version ▞▞▞
Zabavno je, vendar se vedno zruši in je tako nadležno.
ko gledam oglase ... samodejni izhod v igri
Lepo je za eno stvar, ki jo moram povedati je, zakaj se zapleteš v steno in da se moramo ubiti ali zapustiti igro, ki jo igramo, ali pa moramo počakati, da se igra konča, idk zakaj, ampak skrivnostna hvala
Zelo uživam v CnR-ju in sem igral več kot mesec dni z majhnimi težavami, vendar sem v zadnjih nekaj dneh lahko igral samo na strežnikih JP in ker ne govorim vzhodnoazijsko, ne morem razumeti nikogar in kadarkoli poskušam igra na AS ali globalnem, se nenehno poskuša povezati in se ne uspe povezati. Zbral sem precej visoko zalogo S orožja in moči, ki je bila uvrščena navzgor, zdaj pa tega niti ne morem več. Vse, kar bo pomagalo, bo fantastično in to ne morem oceniti s 5 zvezdicami.
Prosim popravite zamik v igri. Včasih se ne morem niti premakniti.
To je odlično. Toda ena stvar manjka je boljše animacije za ponovno nalaganje. To bo izjemno povečalo kakovost te igre!
Hdbfx Vmxjxgcgzjcahsjdjd na naslednji URL enak v
Moja edina težava so možnosti 3D orožja 1. Ustvarjanje modelov po meri je bolečina 2. Ni prazne možnosti
To je najslabša igra, ki sem jo doživel v vsem svojem življenju na planetu Zemlja.
zelo podobno kot pg 3d zelo obožujem pg 3d, prenesem to in igram tudi dobro, skoraj kot pg 3d, ta mi je res všeč, vendar ne več kot pg 3d
Cops N Robbers - FPS Mini Game Ação vkfn
Ok, neverjetno je, razen nekaj stvari, najprej je veliko kletvic in spletnih zmenkov, to je večinoma na bolj resni podlagi izjemno neverjetna igra, upam, da bom v prihodnosti videl več posodobitev
Medtem ko igram več igralcev, pravim Lost Connection.my internet je načrt 10gb in zakaj piše brez interneta. Prosimo, popravite te težave!!!
Všeč mi je. Vendar je nekako težko narediti veliko oklepov in zemljevidov, to je edina težava. Prosim, popravite.
Mr Bullet - Spy Puzzles Teka-teki xsw
S trenutno smerjo cnr bo globalna različica igre v celoti ukinjena leta 2022. Samo opazovanje skupno 7 lobijev na "vseh" načinih okoli 15:00 (britanski čas) in 9 ob 19:00 Hitro umira. Ne zanimajo nas nagrade za sezono ali bojno karto, popravite igro.
Ta igra je super, vendar imam predloge, prosim, da postavite ragdolls, ko igralci umrejo
Ok, ok, ta igra je res zelo zabavna, vendar so moji bratje malo nadležni in ne vem, kako prenesti jezik v angleščino, vendar je igra res zabavna
Cops N Robbers:Pixel Craft Gun Акционе wzb
Igram od leta 2014 ali 2015 in to so bili dobri dnevi. Zdaj je zelo veliko botov in ni tako zabavno
Ali lahko popravite napako, ker ko je moje omrežje V redu, ŠE piše, da NI omrežja ;-;
Po mojem mnenju je ta igra boljša kot pixel gun 3d, ker je pg3d samo plačati za zmago, toda v tej igri se morate zmleti za stvari, vendar ni pošteno za noobs, ker se na koncu igrajo s profesionalci ali pa noobs začnejo uporabljati puške in kostume, to je zelo nadležno 😡
Igra je bila videti zabavna. Vendar sem bil obtičal na nalagalnem zaslonu do 10 minut, da se ni nič zgodilo. Super razočaran. Popravi to in dal mu bom 5 zvezdic.
Hudo je, da si ne predstavljam vsakič in me vedno znova vržejo iz igre, prosim popravite, da mi bo všeč, če bo to popravljeno
Všeč mi je igra, vendar moja igra kar naprej zaostaja in me odjavlja, prosim, popravite to in dobili boste vseh 5 zvezdic ⭐⭐⭐
Zabavno igrati težko izbiro in odklepanje pištole in dobite hišnega ljubljenčka in nadgradite svoj bas
Kako dobra je ta igra na lestvici od 1 do 10, bi jo ocenil na 100 0000. Akcija je neverjetna in puške. moje najljubše so duuual barettaas😃
Mislim, da razvijalci ali ustvarjalci...... ali lahko dodate gumb za počep? In tudi imam boljšo povezavo, vendar še vedno zaostajam ali je to samo moja internetna povezava? Prosim, dodajte in popravite
Ne morem se prijaviti v svoj stari račun
prihaja od igralca z izkušnjami. To igro sem igral 3-4 leta in skupnost je grozna, strupena in nesramna, te igre ne bi priporočil otrokom, čeprav je ta igra ocenjena za mlajše otroke. Večina klepetov je polna neprimernih, strupenih, rasnih in spolnih komentarjev in ko gre za igro, ljudje sami uporabljajo odjemalce za vdore, tako da ni prijetna. Poleg tega sem bil priča vedenju plenilcev, ne bi priporočal. Hvala vam
Cops N Robbers:Pixel Craft Gun Akcijske igre lyj
Ta igra je najboljša, kar sem jih igral 😍😍😍to je moja edina igra, ker jo obožujem 💗💗💗 Še nikoli se nisem tako zabaval pri igri. Ampak obstaja nekaj zore strani tega, je preveč giching, bi bil hvaležen, če bi naredili manj glitchy prosim, da bo pomagal dodeliti hvala. Če ne, te bom sovražil in ti dal 1 zvezdico, v redu, zdaj bom, tako da prosim.
Prosim, ker posodobite igro, je ne morem več igrati, prosim, naj se samodejno posodobi
Vaša igra mi občasno zruši cel telefon in ga izklopi, prosim popravite.....
Prepovedali so me zaradi prijave...
Všeč mi je. Toda prosim, da posodobitev, ki ne potrebuje aktivnih kož, oklep, obleko, prosim 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠. 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠. 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠. 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠
Hudo je, da še naprej prikazuješ oglase
Za to igro ne bi rekel, da je najboljša, vendar je nekako dober ubijalec časa, vendar je kot slaba kopija pixel gun 3d, vendar bi naredil velik pritisk na ustvarjalca, vendar izgleda, kot da jo je naredil otrok. In upam, da boste popravili animacijo in način zgodbe.