Post by decliralihe on Mar 7, 2022 11:49:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Angela ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Angela IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ točke generatora kodova ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Angela 2022 version ▞▞▞
Umm ta igrica je super ali... vidi te u njezinom oku prijevod she Ken see you in her eyes
Igra mi se jako sviđa ali teško je zaraditi pare
Sviđa mi se ova igra, tako da postoje stvari koje možete dobiti uz dodatke! ne morate platiti za to, ali zašto samo 3 zvjezdice pa postoji nekoliko problema s igrom kao što je upravo tada sam platio garentee a ne duplikat, platio sam 20 dragulja na njoj !!! jer je to zapravo bio duplikat. Postoji i nekoliko najviših s igrom, kao što bih gledao dodatak, a zatim ne bih dobio nagradu nakon što kliknem na bobice u trgovini.
Ja mislim da je igra super. Bojim se hakera i jako vjerujem da ih nema?!?!
Pree dobra igrica jos imam i andela 2 dabi mogla jos vise dat zvijezda dala bi 10000000000000000000000000000 hvala😁
Toliko sam igrao ovu igru i upravo sam je sada ponovno instalirao i sav moj napredak igre je nestao? ili mi neće dopustiti da se povežem sa svojim Google računom. Jedini razlog zašto dajem lošu recenziju. Molim vas ako mi možete pomoći da ga vratim ili povežem id volim ga!
Dobra aplikacija, moram reći. Iako, postoje neke propuste s kojima sam se susreo tijekom protekle 2 godine korištenja ove aplikacije. Morao sam deinstalirati ovu igru jer je zauzimala prostor na tabletu, a nisam mogao preuzeti ništa važno. Kad sam ga ponovno preuzeo, nekako je spremio moje podatke. Blagoslovljen sam zbog toga, ali nema smisla. Kada deinstaliram i ponovo instaliram sve se briše. Odluči se! Također, za one koji se žale na reklame isključite internet. Nemojte se žaliti.😐
Meni je jako dobra ali dobro pogledajte njene oči vidi se nekakva soba
마이토킹안젤라 (My Talking Angela) 캐주얼 게임 apg
Igra za preuzimanje baca Angeli jastuke. Kako instalirati ...
Ima hakera
3 zvjezdice prilično dobra igra, ali svi su rekli da ima kameru u njenim očima da je prilično zastrašujuća i ova igra je tako cool, ali ja se tako bojim njezinih očiju!
Najbolja i zabavna igra ikad. Svaka čast i bravo kreatoru
Vau... Glupo
Brutal Age: Horde Invasion ስልት cux
Dečki moje dijete vidi muškarca u njenim očima i ja sam to vidio, trebaju vam dobre oči da vidite muškarca
Bar da ste WC napravili bi super!!! Odlična je😁
Ja ❤️ ovu igricu ali ne sviđa mi se što kad god kupiš facepainter to je samo na jedan dan.
Tako je dobro za djecu moja mala sestra se smije i smije jer kad je Angela priča bila tako smiješna i uživam u tome sa svojom malom sestrom
Nemojte instalirati jer je u anglinim očima haker grozno moj neprijatelj ju je instalirao i više ga nisam nikad nisam vidio molim vas nemojte to instalirati groznu nestat ce.
My Talking Angela Εύκολα eko
Kad zavrtim kotač dobijem 1 dijamant ili hranu. I nakon što vidim sve te oglase za dobivanje naljepnica, dobijem duplikate. Ažurirajte neke nove značajke ove igre. I nakon što vidite neke od tih oglasa ponekad ne možete izaći zbog oglasa. Ako kliknete na ovaj gumb ❌ dolazite na Google play. popravite ove greške.
Play market je moj glas. Preuzmite My Talking Tom za Android ...
Nekaze se suuiper
U redu je jer je dobra igra
Obožavam ovu igru moja sestra neće ostaviti moj telefon, ali zašto Angela ne može ići nigdje gdje želim te značajke kako bi bilo lijepo
F k dvjbdcbibxscnkhfdz,vqwerttuioygp
Angela koja priča je lijepa i tako slatka, ali vidio sam nešto što joj je u očima i izgleda kao da ima nekoliko ljudi unutra. To je tako strašno i opasno pa sam deinstalirao ovo
Pokrete dace teško je dobiti. Postoji toliko mnogo dodataka. Nije za djecu! Mnogi dodaci su neprikladni. I također stvarno ne mislim da je u njihovim očima haker. Igrao sam ga dugo vremena i nikad nisam vidio nešto jezivo pa da. Djeca ne vjeruju u te stvari, ok? P.s. Djeca samo isključe wifi.
Minha Talking Angela Casual crnl
Ovo sam igrala jako dugo ali sam izbrisala. Opet ju imam i zakon je!
Tina jukanović
Web ekskluzivni popusti samo na Igračkedenis.hr! 01/6382-385 · My wishlist.
Nakon nekog vremena reklame nisu tako loše kao što možete vjerovati u početku, na pola sam igre i bio je pristojan gubitak vremena za ono što jest, promijenio sam svoju recenziju s 2 zvjezdice na 3 i možda ažuriranje na 4 zvjezdice ovisno o svim daljnjim ažuriranjima koja bi mogla izaći. Hvala vam.
Bas je slatka i super jevigra
Ne uživam u ovakvim igrama pa mi se ne sviđaju, a ima i puno reklama, ali da razjasnimo nešto. U NJENIM OČIMA NEMA DUHOVA NI HAKERA. NIKAD NIJE BILO I NIKAD NEĆE BITI. Sve što čujete o Noć vještica ili 3 ujutro je ili nasumična tvrdnja bez dokaza, ili iz youtube videa koji je lažan. Upravo to piše na kutiji. slatka igra o brizi o mački. 4 zvjezdice.
igrica je daman svida mi se😚
Moja priča Angela 2 MOD APK v 1.3.1.9262 (Neograničen ...
Edgfsdnfkdkdlldldllllersmsmssvssxyssffrffffssadreee5rzijjnnnbzklztft
U redu, ovo je dobilo tri zvjezdice jer: 1. Previše dodataka 2. Angela se prebrzo umori 3. Možeš se našminkati iz plesne sobe, ali sljedeći dan nestaje 4. Sve poput šminke odjeće itd. je preskupo 5. Previše kašnjenja/bugova To je sve nadamo se da ćete ovo popraviti kako biste dobili bolje ocjene
Nije nešto dobro je
Vraća uspomene iz 2016. 😄 Stvarno koristim da uživam u tome nije tako cool jer 2 i još treba malo popraviti, a prolaz je bio užasan jer nije bilo toliko reklama kao što je 2. potrebno je brže da se podigne, ali. malo ako je spora igra. Ali hvala vam što ga i dalje ažurirate nakon nekoliko godina.
Možda se čini kao zabavna igra za djecu, ali nije li sumnjivo da Angela kopira sve što kažete? Mislim da se provlači kroz tvoje podatke. Toplo preporučujem da ne dobijete ovu igru.
WoW samo nemojte da bude prevelika aplikacija i zauzme puno prostora,zato dajem 3 zvezdice i sve je cool
Dobra aplikacija, ali treba samo malo više. Nakon par mjeseci igranja uvijek ga izbrišem. Prijedlog bi bio da se Angela može igrati vani i neka dođu drugi mačji prijatelji! Također mislim da bi trebao imati Bluetooth način rada u kojem možete posjetiti prijatelje u vašoj blizini. Molim vas dodajte ove, cijenio bih!☺️
My Talking Angela Priložnostne ufp
Stavili smo ovu igru na tablet moje kćeri. Ima tu stvar u kojoj vrtite kotač da biste osvojili novu odjeću. Morate pogledati reklamu da biste svaki put zavrtjeli kotač. Moja kći vrti volan već 2 sata i nije dobila nikakvu odjeću. Ovi ljudi su tako pohlepni!!!!! U reklamama ima i sadržaja za odrasle! Ovo je tako neprikladno.
My Talking Angela নৈমিত্তিক rca
Strašno
Nije dobro za djecu u 3 ujutro ti s njom pricas postavljaj pitanja ona ce odgovarati samo u 3 sata ujutro ja isto to radim vidjeti kako su joj oci pravilno zumirane ona nas ubija nekog